Küplü İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; Problemlere çözüm üretebilen, Tarihi ve Kültürel mirası değerlendirebilen, Yaşanan hayatı yorumlayabilen, Yarınları planlayabilen iyi ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Misyonumuz; Bilgili, kültürlü, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan, evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kiho.meb.k12.tr

Adres - Şehit Nezir Kına Cad., 22610 Küplü Belediyesi/Meriç/Edirne

Öğretim Şekli :GÜNDÜZ

Yerleşim Yeri - BELDE

Adres - Şehit Nezir Kına Cad., 22610 Küplü Belediyesi/Meriç/Edirne

Ulaşım OTOBÜS

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehit Nezir Kına Cad., 22610 Küplü Belediyesi/Meriç/Edirne